Proizvodi

Proizvodi kompaije Vision su proizvodi XXI veka, potrebni svim kategorijama stanovništva kako bi bili zdravi, lepi i zadovojni. Oni su jedinstvena kombinacija prirode, nauke i vrhunske tehnologije, tako da daju i izuzetne rezultate.

To su:

  • Vision for Life (Vision za život) – izuzetni prirodni dodaci uz ishranu
  • Vision for Beauty (Vision za lepotu) – biokozmetika izuzetnog kvaliteta
  • Vision for Style (Vision za stil) – pomoćna sredstva koja, pored lepote i stila, imaju funkciju normalizacije bioloških procesa u organizmu
  • Vision for Pleausre (Vision za zadovoljstvo) – čajevi i nove linije proizvoda u budućnosti

Biološki aktivni dodaci ishrani kompanije Vision su proizvodi koji se prave najsavremenjiom tehnologijom, kriogenizacijom svežih biljaka. Time se obezbeđuje očuvanje svih biološki aktivnih komponenti biljaka, koje naš organizam lako prepoznaje i usvaja u potpunosti. Sve komponente BAD-ova su isključivo prirodnog porekla, a sastav svakog proizvoda je rezultat dugogodišnjih naučnih istraživanja.

Njihova upotreba je jednostavna, čaša vode je dovoljna da unesete u svoj organizam ne samo biljke, već i neophodne vitamine, minerale i mikro i makro nutrijente u svom prirodnom obliku. Njihova sinergija višestruko povećava efekte.

Proizvodi Vision zadovoljavaju zahteve GMP standarda (Good Manufacturing Practice), najvišeg standarda za lekove Svetske zdravstvene organizacije, iako nisu lekovi. Oni su klinički ispitani i registrovani kao pomoćno lekovito sredstvo u zemljama gde su dostupni.

Sve ovo proizvode Vision čini jedinstvenim, efikasnim, lakim za upotrebu i bezbednim.


DETALJNIJE INFORMACIJE O PROIZVODIMA DATE SU U KATALOGU!