Novosti


1. ONLINE KONFERENCIJA "VISION-SRBIJA"

Svakog utorka u 21 sat održava se redovna online konferencija "VISION-SRBIJA" kojoj možete da pristupite preko linka: http://serbia.vip.ivocalize.net. Detaljno uputstvo za učešće na online konfrerenciji, u PDF formatu, mozete da preuzmete ovde.

2. SERTIFIKATI SZO-VISION

U okviru uzajamne saradnje Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i Kompanije Vision International People Group, rukovodstvo Kompanije donelo je odluku da se u Program istraživanja kvaliteta života uključe i nezavisni konsultanti Kompanije Vision. Dokument kojim se potvrđuje učešće konsultanta u ovom Programu je Sertifikat, sa sledećim sadržajem:

"Ovim se potvrđuje da (ime i prezime) zvanično opunomoćen/a od strane Kompanije Vision International People Group, sprovodi interkulturalna istraživanja u vezi sa zdravljem i kvalitetom života koja su odobrena od strane Svetske Zdravstvene Organizacije, a u skladu sa Sporazumom između Kompanije Vision i SZO-a koji je potpisan 31. marta 2010. godine.“

Izgled Sertifikta možete da vidite ovde.

Nezavisni konsultant Kompanije Vision, koji poseduje navedeni Sertifikat, potvrđujući svoje učešće u Programu, ima pravo da propagira filozofiju Kompanije, da širi informaciju o proizvodima Kompanije, kao i da sakuplja informacije o kvalitetu života u okviru uslova Programa.

Sertifikat je potvrda ekskluzivnog statusa nezavisnog konsultanta Kompanije Vision i dozvola za učešće u daljim zajedničkim programima SZO i Kompanije Vision.

Krajem 2010. godine, naši najbolji distributeri: Olga Cvetanović, Zlata Males, Ana Kovačić, Ana Pantović i Vladislav Stajević dobili su Sertifikate SZO-VISION. Ovo je veliko priznanje i čast za članove našeg tima.

Fotogaleriju sa dodele Sertifikata možete da pogledate ovde.