Narukvice

U savremenom svetu ljudi sve više pažnje obraćaju na preventivu oboljenja i očuvanje zdravlja. To je prouzrokovano brigom za sebe i za druge. Na Zemlji se svake godine pojavljuje sve više novih oboljenja. Njih izazivaju stresovi, loša ekologija, nepravilna ishrana.

Nove savremene tehnologije nam predstavljaju dodatne mogućnosti da se suprotstavimo stresovima, oboljenjima, starenju i drugim negativnim uticajima na zdravlje čoveka. Kompanija Vision vam predstavlja narukvice TriActiv i QuadrActiv. One čuvaju i jačaju zdravlje čoveka zahvaljujući jedinstvenom spoju proverenih tehnologija.

Raspitajte se u predstavništvima kompanija o zvanično registrovanim proizvodima u vašoj zemlji.

Vision QuadrActive

U sastav narukvica QuadrActiv koje su razrađene na osnovu narukvica TriActiv ulazi novi aktivni elemenat - germanijum. Mesto umetka ovog elementa je označeno na narukvici plavom bojom. Vision QuadrActiv je ujedinjena zajednička snaga četiri elementa.


 • SOLAR TEQ
  Biokeramički umeci sa zračenjem infracrvenim talasa u dijapazonu 4-14 mikrona.
 • AERO TEQ
  Biokeramički umeci sa zračenjem negativno navijenih jona kiseonika (od 800 do 1000 jona u 1 cm³).
 • GERMATEQ
  Biokeramički umetci sa germanijumom 200 PPM.
 • MAG TEQ
  Magnetski umetci koji indukuju elektromagnetsko polje jačine оd 750 do 800 Ts.

Kvalitet koji poseduje germanijum kao vodeći semikonduktor koristi se u narukvicama Vision QuadrActiv. Germanijum je podvrgnut aktivnom hemijskom procesu, čiji je rezultat lučenje konverzijskih elektrona sa zračenjem izuzetno male talasne dužine. I prilikom taktilnog kontakta sa germanijumom (t.j. kada postoji njegov neposredni kontakt sa telom) zahvaljujući sposobnosti elektrona za penetraciju u organizmu se odvijaju složeni biohemijski procesi koji povoljno utiču na naš organizam.

Kao što je poznato na ljudskima šakama se nalazi veliki broj biološki aktivnih tačaka vezanih za unutrašnje organe. Ako se spoje lekovite osobine germanijuma sa magnetoterapijom doćiće do uzajamnog jačanja njihovih bioloških i terapeutskih efekata: bitno će biti povećana limfodrenažna funkcija tkiva, normalizovaće se elastičnost i tonus krvnih sudova, porašće brzina krvotoka, povećaće se presek kapilara, što će prouzrokovati vazokonstriktorno, antiedemsko i imunostimulirajuće delovanje.

Stalno nošenje narukvice Vision QuadrActiv doprinosi:

 • ukupnom poboljšanju zdravstvenog stanja sistema cirkulacije krvi i koagulacione sposobnosti krvi;
 • zasićenju ćelija kiseonikom i samim tim njihovom podmlađivanju;
 • jačanju mikrocirkulacije u krvnim sudovima, povećanju elastičnosti tkiva;
 • aktiviranju vazokonstriktornog, antiedemskog i imunostimulirajućeg delovanja.

Narukvica Vision QuadrActiv - život pod zaštitom!