O kompaniji

Kompanija Vision International People Group - VISION jedna je od najvećih i najpoznatijih svetskih kompanija na tržištu prirodnih proizvoda koji su namenjeni za očuvanje i poboljšanje zdravlja, lepog izgleda i unutrašnjeg zadovoljstva pojedinaca i društva u celini. Zbog toga je i osnovna misija VISION "Mi se bavimo zdravim i profitabilnim biznisom" na veliko zadovoljstvo miliona ljudi širom sveta. Naš moto je

IZBOR ODLIČNOG ZDRAVLJA!

VISION je osnovan 14. jula 1996. godine, u Rusiji. Njen osnivač i predsednik je D. A. Burjak. Sa svojim strateškim partnerom, francuskim farmaceutskim koncernom Arkopharma, VISION je osnovao posebnu fabriku u Irskoj, Nutripharma, dok je strateški partner u oblasti kozmetike najpoznatiji francuski proizvođač, FAREVA. Kompanija ima svoje distributivne centre u preko 20 zemalja u Evropi i Aziji, a proizvodi su već dostupni na svim kontinentima preko Interneta.

 
VISION proizvodi se izrađuju u skladu sa međunarodnim standardima GMP (Good Manufacturing Practice), sertifikovani su i registrovani od strane zvaničnih organa svih zemalja u kojima kompanija posluje. VISION radi pod visokim pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije (SZO), odnosno World Health Organization (WHO), a blisko sarađuje sa Međunarodnim Crvenim Krstom i UNICEF.

Proizvode sa znakom VISION kvaliteta saradnici Kompanije mogu nabaviti u specijalizovanim prodavnicama u preko 20 zemalja, a informaciju o tome širi veliki broj nezavisnih distributera metodom mrežnog marketinga (Network Marketing). Mrežni marketing se koristi u mnogim kompanijama koje već imaju lidersku poziciju na tržištu ili njoj teže. Integrisanjem mrežnog marketinga i poslovanja na Internetu nastaje najveći biznis XXI veka, koji uz inovacije i jedinstven kvalitet proizvoda obezbeđuje brz, ali održivi razvoj.

Kompanija je veoma odgovorna

  • prema korisnicima zato što im pruža jedinstvene proizvode vrhunskog kvaliteta,
  • prema distributerima zato što im pruža izuzetne mogućnosti da obezbede svoje fizičko, finansijsko i socijalno zdravlje, kao i mogućnost da stalno uče i da se usavršavaju,
  • prema društvu zato što posluje poštujući etičke principe, zaštitu životne sredine i učestvuje u mnogim društvenim akcijama, uključujući i osnovani humanitarni fond MISSIA koji je postigao izuzetne rezultate u pomoći i zaštiti ugroženih društvenih grupa, pre svega dece.

U Petrogradu je 6. i 7. septembra 2009. godine održan elitni godišnji skup distributera kompanije VISION, na kome je predsednik Dmitrij Burjak izložio

STRATEGIJU KOMPANIJE DO 2015. GODINE

koja počiva na 7 osnovnih principa:

  1. Filozofija IZBOR ODLIČNOG ZDRAVLJA
  2. Nove ciljne grupe (mladi, nova tržišta, "bejbi bumeri")
  3. Novi proizvodi u domenu velnesa (wellness)
  4. Razvoj informacionih tehnologija – 3G (sistem podrške distributerima, sistem prodaje preko interneta i sistem globalnog pozicioniranja na internetu)
  5. Geografska ekspanzija
  6. Dalji razvoj komunikacija
  7. "Rebrending" proizvoda u skaldu sa novim ciljnim grupama i njihovim potrebama i očekivnjima.