Iskustva korisnika


Olga Cvetanović, 1946, Beograd

Proizvode kompanije Vision sam počela da pijem posle operacije kancera i hemoterapije, kada mi je imunitet bio na najnižem nivou. Odmah posle nekoliko dana osetila sam neverovatan priliv energije, a rezultati analiza su potvrdili ove promene već posle nekoliko nedelja. Pored toga, vid mi se poboljšao, dioptrije godinama ne menjam, cirkulacija je značajno poboljšana, tako da mi mesecima nisu potrebne čarape. Nema više problema sa venama. Nestali su reumatični bolovi u zglobovima, nestali su gastritični problemi, a jedem apsolutno sve. 

Proizvodi i kozmetika Milenijum Alijansa su uticali i na solidnu promenu izgleda...


Ana Kovačić, Beograd

Oduvek sam vodila računa o svom zdravlju, a kada sam počela da pijem proizvode Vision, shvatila sam da je iz mog života nestalo puno neprijatnih sitnica koje mnogi ljudi smatraju normalnim – pesak iz bubrega, kijavice, ....


Nadežda Lolin, geolog, Beograd

2001. godine sam jedva ustajala iz kreveta i nisam mogla da savijam prste na šakama. Posle nekoliko godina korišćenja ovih izuzetnih proizvoda mogu ne samo da se krećem, već i da potrčim za unucima. Takođe, ranije nisam mogla da jedem mnoge lepe stvari zbog čira i gastritisa. Danas mogu da jedem  i lubenice i mnoge druge lepe stvari o kojima sam godinama sanjala.


Olivera Grgić, Beograd

Od 21. godine osetila sam nasledne reumatične probleme, imala sam nizak pritisak, okoštavanje, bolove u kičmi... Budila sam se umornija nego kad sam legla. Nisam više mogla da se bavim sportom, sve mi je bilo teško, imala sam utisak da sam ostarila pre vremena.Proizvode Vision koristim već 7 godina. Prvih 10 dana sve me je bolelo jače nego ikada, ali bila sam upozorena na to i istrajala sam. Posle 10 dana bolovi u nogama su potpuno prestali, posle 2 meseca u rukama, posle 5-6 meseci prestali su i bolovi u leđima. Dobro spavam, imam snage, ne zamaram se, vozim rolere, bicikl, plivam, pritisak mi je 120/80. Sada sam potpuno zdrava, ali i dalje koristim proizvode Vision. Postala sam verni korisnik, pošto mi se mnoooogo dopada da budem zdrava!


Dušica Stajević, Beograd

Od kako koristim proizvode i narukvicu Vision, ne primećujem da imam probleme sa venama, a nestali su i neki sitni problemi, kao i povremeni umor. Vision narukvica i kozmetika su izvanredne. Kozmetiku “pozajmljuje” čak i moj suprug.


Vladislav Stajević, Beograd

Glavobolje su bile skoro svakodnevna realnost za mene. Posle niza pokušaja kod raznih specijalista, one nisu prestajale i tek kada sam počeo da pijem proizvode Vision oslobodio sam se tog užasnog problema. Deca nam već 3 godine nemaju kijavice i prehlade, a pomogao sam i mnogim prijateljima da reše probleme.


Zlata Maleš, Beograd

Problema sa zdravljem nisam imala, ako izuzmemo sitne probleme kao što su dve kijavice godišnje koje traju po 6 meseci. Znala sam da treba nešto da koristim uz normalnu hranu, ali dugo nisam mogla da se opredelim, sve do momenta dok nisam shvatila da su proizvodi Vision idealan spoj prirode i nauke, da su izuzetno dobri, efikasni i bezbedni. Više od 2 godine ja nemam navedene probleme, a Vision proizvode, radi preventive, koristi i moja kćerka od 18 godina, kao i moja majka od 82 godine, kojoj su preparati Vision pomogli da bez posledica, i pored bajpasa, brzo i uspešno preleži upalu pluća.


dr Marijana Samardžić, Beograd

Postoperativno stanje posle karcinoma materice, stres, bolovi u kičmi, nizak pritisak. Proizvode Vision je počela da koristi u proleće 2003. godine. Koristila je klasični kompleks i usmerene Vision proizvode. Bolovi su nestali, vratilo joj se raspoloženje i snaga, radi. Pritisak se normalizovao, uvek je vesela i spremna da pomogne ljudima oko sebe.Vesna Radivojević, Beograd

Imala sam dosta zdravstvenih problema zbog gubitka posla i stresova, pre svega sa štitnom žlezdom i venama. Kada sam počela da pijem Vision proizvode, polako sam rešavala jedan po jedan problem, vratilo mi se i zdravlje i dobro raspoloženje. Počela sam ponovo da putujem i uživam  u lepim stvarima.


Antonija Babarogić, Smederevo

Proizvode Vision sam počela da koristim 3 godine posle stresa od koga sam potpuno izgubila ciklus. Uzimala sam stvarno velike doze, ali posle izvesnog vremena sve se vratilo na normalu. Od tada, zajedno sa porodicom, ne mogu da zamislim život bez ovih proizvoda koji su najbolja preventiva svakom problemu.


Lazar Branković, Beograd

Uprkos svojoj korpulenciji, bio sam dugo relativno zdrav, sve dok  nisam dobio izliv krvi u mozak. Posle toga sam počeo da uzimam proizvode Vision, da bih posle 3 meseca mogo bez problema da putujem u Moskvu na proslavu Kompanije i da šetam po Moskvi i okolini ceo dan!


Jelena i Saša Tolić


Naše opredelenje je nesumnjivo prirodna i zdrava hrana. Proizvodi Vision su logična dopuna naše zdrave  ishrane.


Tanja Ranđelović, Niš

U proleće 2008. godine obolela sam od žutice, bila sam veoma slaba i u bolnici. Preokret je nastao kada sam počela da koristim proizvode Vision.

U junu sam već bila odlično, brinula sam o kući i deci, a u julu sam došla u Beograd na proslavu godišnjice otvaranja predstavništva kompanije Vision u Beogradu.

Ana Pantović, Beograd

Bila sam relativno zdrava osoba, ako izuzmemo neke sitne probleme, za koje mislimo da su satavni deo našeg života, ali koji ustvari ne moraju da budu tu. Ipak, najveći problem su bili gastritis i čir koji su me mučili preko 30 godina. Kada sam počela da koristim proizvode Vision, problemi su nestajali, a danas mogu da jedem sve što poželim, uključujući i krastavce i sve druge, ranije nedostižne stvari.


Lena Verenič, Beograd

U mladosti, još u mojoj domovini Rusiji počela sam da koristim proizvode Vision, zahvaljujući majci koja mi ih je preporučila kao lekar i oni su mi dosta popravili zdravstveno stanje. Kada sam došla ovde u Beograd, to je postalo i moja najvažnija aktivnost, zahvaljujući kojoj sam upoznala puno divnih ljudi.


Mileva  Šekularac,  62 godine

Vision je promenio moj život - posle gomile problema i alergije na sve, pa i na lek za alergiju, ja danas mogu da živim spokojno i srećno kao zdrava osoba. Kao prosvetni radnik u penziji, danas mogu da se posvetim novoj misiji, misiji zdravlja, mogu da pomažem mnogim ljudima da i oni budu zdravi i uspešni i mogu, zahvaljujući  tome, veoma lepo da zarađujem.....
Mića Popovčević, 50 godina, Beograd

1994. godine, pao je sa merdevina i polomio kuk, tako da je morao da hoda uz štaku, a imao je i probleme sa kičmom. Počeo je da koristi celu liniju klasičnih Vision proizvoda. Rešio je problem kuka i kičme, tako da sada može i da potrči. Dioptrija mu se smanjila sa +2 na +1, prezadovoljan je proizvodima jer su ga vratili u normalan život. Posebno voli muški koompleks.


Elina Adlite-Novaković, 1965.

Proizvode Vision koristi od proleća 2003 god. Nekih velikih problema nije bilo, osim konstantnog umora, osetljivosti na promene vremena, varirajućeg krvnog pritiska, dva mioma. Posle tri meseca korišćenja proizvoda Vision - izašao je pesak iz mokraćne bešike (za koji nije znala da postoji), posle šest meseci korišćenja, na ultrazvuku je ustanovljeno da više nema mioma. Nestao je hronični umor, promene vremena više ne smetaju, pritisak varira samo dva-tri puta godišnje. Proizvode će koristiti dok je živa! Hvala Kompaniji što postoji!


Jordan Novaković, 1953.

Proizvode koristi od proleća 2003. Imao je konstantnu ukočenost u leđima, jedva je izlazio iz automobila. Već posle nekoliko nedelja korišćenja, ukočenost je nestala i do sada nije se vratila. Posle teškog oblika virusne upale pluća (zima 2003-2004.) i izuzetno obimne terapije raznim antibioticima bila je teško oštećena jetra. Udarna terapija Cupersom i svim proizvodima iz klasičnog kompleksa, bila je izbegnuta biopsija jetre i dalje moguće komplikacije. Kapacitet pluća posle te upale pluća je bio smanjen do 40%, sada se vratio u normalno stanje. Ima puno snage, mnogo je bolja koncentracija. Beskrajno je zahvalan proizvodima sto postoje!


Smilja Miškov, Beograd

Pošto sam ostala bez posla, želela sm da nađem neki posao. Kao tehnologu dopali su mi se proizvodi Vision. Nisam ni sanjala da ću uz to rešiti problem koji mi se preko deset godina spremao – tada su mi lekari rekli da ću morati naredih godina da ugradim dva veštačka kuka. Danas, posle 12 godina od tada mogu samo da kažem “hvala Vision”, operacija više nije potrebna.
Mira Šutić, 60 godina, Beograd


Duže vreme je imala jako visok očni pritisak. U toku 2 meseca to je  regulisala koristeći Antioks i Paks. Za 6 meseci proredile su se i aritmije i smanjili reumatski bolovi, a posledice šloga su nestale. Puna života i entuzijazma i prezadovoljna proizvodima Vision.


Anka Matejić, Beograd

Milenijum Gel - prvi put: Plamen joj je zahvatio lice i kosu jer se upalilo ulje na šporetu. Opekotine su bile velike ispod nosa i oko usta. Koristila je gel Milenijum koji je fantastično pomogao.

Milenijum Gel - drugi put: Prilikom pada nehotice je polomila nosnu kost i posle hirurške intervencije imala je ožiljke koji su skoro potpuno nestali sa nosa.


Ivana Moskovljević, 1963, Beograd

Od sedme godine života imam problem sa imunitetom, kada su počele da se javljaju burne alergijske reakcije po čitavoj koži (vodeni plikovi), uz veliku pospanost i slabost. Posle alergijske kijavice u pubertetu, dobila sam i psorijazu, godinama sam bila stalno umorna i mučila me nesanica. Kao aktivni sportista od rane mladosti (ritmička gimnastika), veoma cenim zdravlje i zdrav način života. Zato sam bila presrećna kada sam se upoznala sa preparatima ove kompanije! Najpre sam rešila probleme sa nesanicom, nestali su tamni kolutovi ispod ociju, glavobolje... Nakon godinu dana korišćenja ovih preparata mogla sam da kažem da sam potpuno zdrava osoba! Danas, posle 3 godine, mogu da se pohvalim i sa tim da se ne sećam kada sam kinula poslednji put! Preporučujem ih svima onima koji zaista žele da reše svoje zdravstvene probleme, ali i svima onima koji žele da ostanu zdravi!!!


Ranka Guzina, 69 godina, Beograd

Mislila sam da je sa 67 godina normalno da imam zdravstvene probleme. Međutim, to je velika greška.  Posle 3 nedelje uzimanja preparata Vision, prestali su mi grčevi zbog proširenih vena, a popucali kapilari su se vidno smanjili. Posle dužeg perioda korišćenja proizvoda Vision, smanjila sam i holesterol sa 8,45 jediica na samo 7. Nestali su i problemi sa bolovima u želucu.


Dubravka Juruković, 1966, Beograd

Visoki pritisak tokom deset godina, moždani udar pre tri i po godine. Zbog pritiska sam godinama koristila lekove za pritisak i lametazit za izbacivanje tečnosti svakodnevno. Vision proizvode - klasičnu liniju počela sam da koristim u oktobru 2005. godine. Već posle 7 dana korišćenja prestala sam da uzimam lekove za izbacivanje tečnosti, a lekove za smanjenje pritiska sam prepolovila. Otoci sa ruku i nogu su nestali, tako da cipele spadaju.

Već sam zaboravila kada sam se javila lekaru zbog tegoba, sada odlazim samo na redovne kontrole.

Nosim quadriactiv narukvicu godinu i po dana i osećam se sjajno. Danas radim i po 12 sati dnevno i ne osećam umor. Preporučujem svima da probaju i sami se uvere u delotvornost ovih proizvoda!!!


Branka Kovačević Obradović

Po zanimanju sam molekularni biolog, a radim kao klinički embriolog. Imam 40 god. Pre 2,5 godine sam ostala bez posla i posle par meseci sam pala u depresiju. Odbijala sam svaku komunikaciju sa svojim voljenima, po ceo dan sam boravila u krevetu, na pitanje "kako si" odmah bi počela da plačem, potpuno sam zapostavila decu, i vec sam bila pred ozbiljnom terapijom, kada se pojavio Vision. Posle samo nedelju dana probudila sam se sa osmehom koji mesecima unazad nisam imala i spremila deci dorucak prvi put posle 3 meseca.

Zahvaljujući Vision proizvodima isčupala sam se, i pronašla svoj put, svoju novu laboratoriju. Danas mogu svoju dobru energiju da podelim sa svima kojima je to neophodno da bi opet počeli da planiraju svoje bolje sutra. Možda nije mnogo, ali uz Vision sam došla na svoje i bez njega bih potonula.

A uključila sam se zbog sina, kojem su u sedmoj godini konstatovali degenerativne nasledne promene očnog dna, sa prognozom da će do 22-ge godine biti sposoban da se kreće među senkama. Posle 3 godine, Marko je dobio još jednu dijagnozu koja je pretila da mu potpuno oduzme vid. Sve dijagnostičke kuće u zemlji Srbiji smo prošl i svi su potvrdili njegovo stanje i preporučili da dopuni ishranu vitaminima, jer nema leka u klasičnoj medicini za njegovu slabovidost. 10 meseci smo čekali rezultat i on je fantastičan: periferni deo oka se sasvim iščistio, tako da je sekundarna dijagnoza negativna, a primarna je korigovana a sa njom i prognoza, moje dete neće izgubiti vid i to je neprocenjivo saznanje, da ima šansu da se kao svi mladi zdravi ljudi školuje, da radi i ima porodicu i nađe svoje mesto u svetu. Danas ima 14 godina i ide u redovnu školu.


Mirjana Tanaskovic, Valjevo


Moj suprug je dijabetičar i vrlo često ima problema sa hipoglikemijom. Posle hipoglikemije se, po pravilu, oseća iscrpljeno, potrebno mu je mnogo vremena da se oporavi, često iznurenost traje sve do sledećeg dana. Posle redovnog uzimanja kombinacije Paxa, Antioxa, Detoksa, Sveltforma, hipoglikemije se vrlo retko javljaju, šećer u krvi se stabilizovao, a kada je, svega dva-tri puta posle toga, došlo do nagog pada šećera, oporavak je trajao sasvim kratko i suprug se posle sat vremena osećao kao da hipoglikemije nije ni bilo.

Dalje, pre nego što je poceo da koristi Vision proizvode, povredio je nogu. Rana se inficirala, što je čest slučaj kod dijabetičara, i za kratko vreme noga je bila otečena do kolena i zastrašujuće modre boje, puna gnoja i sva u ranama. Tada je počeo da uzima preperate, a antiox je prilikom svakog previjanja sipao direktno na otvorene rane, dva puta dnevno. Rane su počele da zarastaju, otok je počeo da spada i posle dva meseca na nozi više nije bilo ni traga od oteklina i infekcije. Danas je noga sasvim zdrava i nisu ostale nikakve posledice.
  
Suprug i dalje koristi Vision proizvode, šećer u krvi je stabilan i odlično se oseća.


Magdalena Popović, Čačak


Zovem se Magdalena Popović. Rođena sam u Čačku, gde živim i radim kao profesor klavira. Kada sam saznala za proizvode „Vision“ kompanije rešila sam da ih probam, pošto sam imala niz zdravstvenih problema. Koristim ih skoro dve godine.

Moj najveći problem su bile nepodnošljive migrene koje su trajale po nekoliko dana i noći. Nisam mogla da normalno živim i funkcionišem. Takođe sam imala probleme sa organima za varenje i bolove u ramenu i kostima. Postala sam imuna na sve moguće lekove (analgin, kafetin, aspirin, brufen...). Od tih lekova mi je bilo još gore. Osećala sam se kao da sam u začaranom krugu. Moj problem nisam mogla da rešim, i stanje se stalno pogoršavalo. Tada sam počela da uzimam „Vision“ proizvode. Prvo sam se opredelila za klasičan kompleks: antioks, detoks i paks. Zatim sam probala i ostale proizvode iz klasičnog programa, a potom i ostale proizvode iz usmerenog programa. U toku prva tri dana korišćenja proizvoda imala sam „lošu“ reakciju. Moje migrene su dostigle vrhunac. Pošto sam pročitala da i to može da se dogodi, rešila sam da izdržim i ta tri dana. Četvrtog dana moje migrene su nestale. Nastavila sam da pijem preparate i rezultat je bio sledeći. Migrene su potpuno nestale (ako se i pojavi ponekad, migrena se ispoljava u mnogo blažem obliku i kratko traje). Nemam probleme sa želudačnim tegobama, a bolovi u ramenu i rukama su nestali.

U sledećoj fazi korišćenja ovih preparata, pošto sam izbacila iz organizma sve ono loše, što se taložilo godinama, primetila sam i ja i moja okolina da lepše izgledam i da sam u odličnoj fizičkoj formi.

Danas se osećam odlično. I dalje koristim „Vision“ preparate, zahvaljujući kojima sam promenila i način ishrane. Organizam mi više ne zahteva štetne namirnice bez kojih ranije nisam mogla da zamislim dan. Zahvaljujući "Vision“-u osećam potrebu da se zdravije hranim.