Healthy Kiss

Healthy Kiss Day & Night — inovacioni sistem za kompleksnu negu kože usana na bazi hialuronskih mikrosfera sa dodatnim aromaterapeutskim efektom.

Mikročestice hialuronske kiseline (hialuronske mikrosfere) koje su u sastavu ovog kompleksa, kada dođu u kontakt sa vlagom, prodiru duboko u ćelije kože i ispunajvaju usne mladošću i životnom energijom, ravnajući i najdublje bore. Kao rezultat ovoga, usne ne samo da postaju glatke, nego i uvećavaju svoj obim (Lip Volume efekat).

Sredstva Healthy Kiss brinu o koži usana 24 časa dnevno. U njihovom sastavu su, pored hialuronskih mikrosfera i eteričnih ulja — vitamini А i Е i vredne biljne komponente kao što su skvalen (prirodni hidratantni sastojak), suncokretovo ulje, ulje soje, kukuruzne klice, šargarepa i shea drvo. Sredstva za kompleksnu negu ne sadrže naftne derivate, ni štetne za zdravlje vazelin i lanolin.

Redovno korišćenje balzama Healthy Kiss Day i Healthy Kiss Night doprinosi da se očuva zdravlje i lepota usana u bilo koje doba godine.

Healthy Kiss — svima na usnama!

Healthy Kiss Day

Šarm i energija

Healthy Kiss Day — kompleksno serdstvo za negu kože usana na bazi hialuronskih mikrosfera sa dodatnim aromaterapeutskim efektom.

Healthy Kiss dnevnog delovanja sadrži eterična ulja pomorandže i vanile.

Healthy Kiss Day štiti usne od agresivnog delovanja okolne sredine, povećava elastičnost kože, ravna bore i uvećava obim usana. Osim toga, proizvod se može koristiti kao podloga za kozmetiku za neutralizaciju delovanja štetnih komponenata dekorativne kozmetike.

Primena
Ujutru i u toku dana nanesite balzam Healthy Kiss Day na čistu i suvu kožu usana jagodicom domalog prsta i blagim pokretima utrljajte sredstvo da bi se aktivirala jedinstvena formula i da bi ste osetili finu aromu pomorandže i vanile.

Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićenom od svetlosti.

Proizvođač:
Pfeiffer Laboratories GmbH Schlichtacker 10, D-74223, Flein, Nemačka.

Healthy Kiss Night

Šarm i Harmonija

Healthy Kiss Night — kompleksno serdstvo za negu kože usana na bazi hialuronskih mikrosfera sa dodatnim aromaterapeutskim efektom.

Healthy Kiss noćnog delovanja, koje sadrži eterična ulja lavande brine o usnama u vreme kada se naš organizam odmara: oporavlja i regeneriše, hidrira i hrani čelije kože.

Primena
Uveče i neposredno pred spavanje nanesite balzam Healthy Kiss Night na čistu i suvu kožu usana jagodicom domalog prsta i blagim pokretima utrljajte sredstvo da bi se aktivirala jedinstvena formula. Aroma lavande će umiriti nervni sistem i ojačati san.

Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićenom od svetlosti.

Proizvođač:
Pfeiffer Laboratories GmbH Schlichtacker 10, D-74223, Flein, Nemačka.