D4X - Sedam činjenica o proizvodu

 

 

1. Naziv proizvoda

Liči na tajni kod koji intrigira i očarava

D – defence (zaštita)

4 – vrste dejstva:
     • imunomodulirajuće
     • antioksidantno
     • zaštita od intoksikacije
     • energija

X – iks osa, linija života

Novi Vision proizvod nije u kapsuli, nije tableta i nije u tubi. On se sastoji od jedinstvenih porcija „unit dose“. „Jedinstven je“, „ne postoji ništa slično njemu“, „inovacionaran“ i „revolucionaran“, danas se, na ovaj način, reklamira praktično sve, od automobila do voćnog jogurta. Ove reči se toliko često upotrebljavaju da su gotovo izgubile prvobitnu vrednost. I, neka su ovi epiteti istiniti u vezi sa proizvodom D4X, ali, mi ćemo bez njih moći, koristeći isključivo činjenice. A činjenice su, kao što je jedan klasik govorio, najsigurnije stvari na svetu...


2. Unit dose D4X doprinosi zaštiti glavnih organa


Glavni organi su organi ili tkiva na koje više nego na ostale organe deluju ova ili ona sredstva. Na primer, nikotin utiče na krvne sudove i organe za disanje, alkohol negativno utiče na jetru, bubrege i srce, neizbalansirana ishrana smeta želucu, crevima i pankreasu. Glavni organi su veoma podložni negativnom delovanju stresa, loših navika, narušenoj ekologiji ili nepravilnom koriščenju lekova. Ali, postoji dobra novost, D4X, sa svoje strane je „proizvod-antiotrov“, koji pod zaštitu uzima naše glavne organe i pretvara ih u „tvrđave“. I što je posebno važno, proizvod D4X pomaže istog trenutka. Za razliku od drugih okrepljujućih proizvoda, da bi se rezultati pojavili, nije potrebno da se čekaju dani, nedelje ili meseci. D4X deluje kao kišobran: čim se nad glavnim organima nadvije oblak intoksikacije, on se odmah može „otvoriti“ upravo na mestu na kome se „padavine“ i očekuju. Pri tom, proizvod D4X deluje na organizam kao na jedinstven sistem i ne dozvoljava nastanak ni najmanjeg problema u istom: normalizuje krvotok, smanjuje nivo holesterola u krvi, omogućava stvaranje energije, sprečava prevremeno starenje organizma, jača „ćelijsko disanje“, poboljšava rad mozga, srca, jetre, bubrega, pluća, želuca, creva, pankreasa, kožnog omotača, koštanog tkiva, kičmene moždine, krvi, plazme i limfe.


3. Unit dose D4X – pametna hrana, novo pokoljenje korisnih za zdravlje proizvoda


Novi proizvod se naziva i „hrana budućnosti“. I stvarno, proizvod D4X – nije dijetetski suplement, nije lek, već „pametna hrana“. Istovremeno, iako je i obična hrana veoma korisna, ona na organizam ima fizičko delovanje, a proizvod D4X deluje na organizam kao semafor, utičući na rad glavnog organizma koji šalje impulse, na rad mozga. I sve ovo zahvaljujući tome što su čestice D4X-a neverovatno male, obima 100 nanometara (nanometar = milioniti deo milimetra). Zahvaljujući tome, nano-čestice prodiru u „zatvorenu“ zonu organizma i kao mozak joj komanduju. A ona, sa svoje strane, izvršava komandu i počinje pravilno da upravlja čitavim organizmom.


4. Unit dose D4X – prirodni proizvod stvoren pomoću molekularne ekstrakcije i homogenizacije

U sastav „pametne hrane“, proizvoda D4X, ulaze samo prirodni sastojci glog, šipurak, hibiskus, ćilibarska kiselina i med. Ali, vrednost proizvoda nije samo u njegovom sastavu. Proizvodi grupe Smart Food se dobijaju uz korišćenje neintruzivne molekularne ekstrakcije. Ovo omogućuje da se iz biljne sirovine uzimaju, praktično na molekularnom nivou, samo neophodni sastojci koji su očišćeni od neželjenih primesa. A, upravo takve „neželjene primese“, kako su istraživanja i pokazala, mogu se sresti čak i u najkorisnijim biljkama. Kadmijum, olovo, arsen, živa, pesticidi, crevne štapićaste bakterije, buđ, radionukleidi – sve ove štetne primese se mogu naći u bilo kojoj biljnoj sirovini, u takozvanim uslovno-dozvoljenim količinama. Za prisutstvo ovakvih „primesa“ su „krivi“ uzgajanje, nepravilan transport i obrada. Osim toga, zahvaljujući molekularnoj homogenizaciji, tvorci proizvoda imaju mogućnost da „programiraju“ ove molekule na određena delovanja. Nije dovoljno da se napravi formula proizvoda koja deluje, neophodno je da se obezbedi očuvanje svih njegovih svojstava u toku dugog vremenskog perioda. Za to su potrebni ili konzervansi ili specijalno, skupo pakovanje. Proizvod D4X će moći bez oba: molekularna homogenizacija obezbeđuje konzistenciju proizvoda, zahvaljujući kojoj je omogućen dug rok čuvanja bez upotrebe konzervansa. Ovaj „produžen“ efekat se postiže ne samo na račun homogenizacije. Preostala dva faktora koja produžavaju rok trajanja su prirodni med, koji je sastavni deo proizvoda, ali i zasebno pakovanje svake doze istog. Na ovaj način postignut produženi rok trajanja doprinosi očuvanju još jednog ranjivog organa – novčanika potrošača.


5. Unit dose D4X – rezultat rada svetski poznatih stručnjaka


Proizvod D4X je stvoren u virtuelnoj naučnoj laboratoriji – DEM4, koja je specijalizovana za stvaranje proizvoda novog pokoljenja, Smart Food, pametne hrane. U osnovi rada laboratorije je zajedničko istraživanje Vision-a i Svetske zdravstvene organizacije, kao i nova otkrića u oblasti zdrave ishrane. Svoje mesto su ovde našli poznati stručnjaci kao što su: doktor farmakologije Ahmed Mbodž, direktor farmaceutskog koncerna Arkopharma, Maksimilijan Rombi, Vicepredsednik Kompanije za međunarodni razvoj proizvoda, Aram Arutjunjan i drugi. Na čelu laboratorije DEM4 je Predsednik Vision-a, Dmitrij Burjak.


6. Unit dose D4X – zdrava ishrana može da bude i ukusna


„Zašto je neukusno sve što je korisno?“,uzdišu poklonici zdravog načina života, tužno gledajući na niskokalorične listove zelene salate, pšenične klice ili nemasni kefir. Posebno je teško ljubiteljima slatkiša, ali, samo do trenutka dok se nije pojavio unit dose D4X. „Pametna hrana“ se predivno slaže sa prirodnim mlečnim proizvodima, čineći ih ukusnim, kao što su mnogima omiljeni jogurti sa dodacima, samo što je naš proizvod mnogo korisniji.

Pošto proizvod D4X nije dijetetski dodatak ishrani, već sam po sebi hrana, njegova upotreba nije ograničena. Proizvod ne podleže posebnoj registraciji, a njegova prodaja nije podvrgnuta posebnim uslovima koji su svojstveni za farmaceutske preparate. Sa strane zakonodavstva, iako poseduje neverovatno jedinstvena svojstva, proizvod D4X može biti realizovan kao i čokolada ili teglica meda. Šta reći? Obično čudo!


7. D4X-  prvi rezultati


Saradnici kompanije su na Milenijumu 2010. godine u avgustu imali priliku da probaju ovaj revolucionarni proizvod i svi su u neverovatno kratkom roku imali vrlo jasne rezultate, od prestanka glavobolje za 15 minuta, otklanjanja osećaja umora, povećanja izdržljivosti, boljeg vida, brze detoksikacije od alkohola do potpunog otklanjanja bola u želucu zbog postojećeg čira na želucu.

 

Za više informacija o sastavu i dejstvu proizvoda D4X kliknite ovde.